MIT campus

More
13 years 2 months ago #4102 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Persze, ha Aika is megengedi, nyugodtan testre szabhatod magadnak a hálózatunkat, ha tovább akarsz maradni, bár nem hiszem, hogy a többieknek komolyabban is fölt?nne mondjuk droneharc közben, hogy illatokat is közöl a rendszer. Bár ha akarod a l?porfüstszag-támogatást nyugodtan fölteheted a srácoknak, hagy csípje valami a szemüket lövöldözés közben." válaszol Azumi a macskának, majd feléd fordul.

-"Gondoltam, hogy lesz benne valami. Azt tudtam, hogy a nála is kötelez? lesz, az alapján amit meséltél róla. Félre ne érts, semmi gondom a barátaiddal, de szerintem ez [i:1taxke7r]személyes[/i:1taxke7r] dolog ha tényleg úgy gondolod, hogy itt és most kellene ezt átbeszélnünk, vagy hogy egyáltalán át kellene beszélni bármit is. Te nem ismered anyámat. Szerintem már réges régen eldöntötte, hogy mit kell tennem, és hogy mi az a jó esetben két, de szerintem csak egy lehet?ség, ami közül "szabadon és felel?sséggel" választhatok. Nehogy elhidd azt, amit ott mondott."

-"Most már belátom, hogy amit Lexi mondott az igaz. Ugyanolyan céges jelkép, ikon vagyok, mint a Renraku fraktál."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4104 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Nem hiszek ebben. Azért nem hiszek benne, mert [i:17t14uh3]?[/i:17t14uh3] is a céget reprezentálja. És tudja, hogy amit mond az [i:17t14uh3]számon kérhet?.[/i:17t14uh3] De amit te mondasz, az is számon kérhet?. Rajta is. A cégen is, az embereken is, akikkel felel?sséggel tartozol te is, ? is. És ha téged meg akarlak védeni, akkor [i:17t14uh3]én is.[/i:17t14uh3] Pedig nem vagyok egy céges alkat. ? pedig könnyen ad akár több tucat alternatívát is, de ezek jelent?s része nem biztos, hogy jó lenne neked. Tudom valamennyire mit vár el [i:17t14uh3]t?le[/i:17t14uh3] a cég és a részvényesek. Ezzel sokmindent megengedhet, de nem mindent. Érdemes végiggondolni az alternatívákat. Nem lesznek egyszer?ek. De ha [i:17t14uh3]mi [/i:17t14uh3]gondoljuk végig el?bb, és felel?s döntéssel mész oda, nem ?k említenek mindent, akkor többet kell megengedniük.

- Én alapvet?en úgy látom, hogy 8-10 lehet?séget is fel tudnak kínálni. Nézzük meg melyik a jó ebb?l. Ha akarod, akkor akár Jeffet is érdemes bevonni a megbeszélésbe. Bár ? sokkal nehezebb helyzetben van mint, gondolnád.

(Ha be akarja vonni Jeff-et akkor megvárjuk míg jön, de ?t is megkérem, hogy a helyzet értékelésemet hallgassa végig. Igazából valamennyire érzékeltetem, hogy ennek örülnék is, mert lesz olyan amihez visszajelzést várok, de mivel bízom benne, hogy a kérésre végig hallgatnak, így szerintem a terezett monológ lemehet.)

- Ismerjük a Brainlockot, de ismerjük a pszichotropikus fekete jeget is. Ha a szüleid mindenképpen az általuk kijelölt házasságról álmodnának, akkor már gyerek korod óta megkapnád hogy personafix BTL chipt?l, hogy pszichotropikus jégt?l, hol mástól a kondicionálást, neked minden vágyad egy olyan házasság legyen. De nem kaptad meg. Nem kaptad meg, mert [i:17t14uh3]valamennyi választási lehet?séget akarnak adni.[/i:17t14uh3] Ugyanis, ha [i:17t14uh3]csak [/i:17t14uh3]politikai házasságra szánnánk annak is lenne [i:17t14uh3]negatív[/i:17t14uh3] visszhangja és van egy komoly ára, következménye. Ha ugyanis [i:17t14uh3]alárendelt[/i:17t14uh3] szerepbe kerülsz, akkor a meglév? család befolyása csökken. Ha egyenrangú lehetsz, vagy éppen csak de magasabb rangú akkor a befolyásuk [i:17t14uh3]n?het [/i:17t14uh3]is. Szemernyi kétségem nincs afel?l, hogy hideg és érzelemmentes profiként, ha ez nem állna az érdekükben akkor még ennyi szabadságot sem hagytak volna neked, és már fiatal korodtól kondicionálnak. Dönteni valamennyire engednek, csak nem mindegy, hogy [i:17t14uh3]hogyan [/i:17t14uh3]fogsz dönteni. Ezeket a határokat kellene megtippelni. [i:17t14uh3]A céges politikához neked kell jobban érteni. [/i:17t14uh3]De vannak észrevételeim. Kérlek hallgasd végig ?ket.

- Nem mindegy, hogyan döntenél, mert van amit nem engednek. Ilyen [i:17t14uh3]jelenleg [/i:17t14uh3]Ichiro is, és Jeff is. Az elképzelésük szerint [i:17t14uh3]vagy[/i:17t14uh3] tudsz magadnak olyat találni aki kezében biztonságban éreznek mind téged, mind a cég és a család jöv?jét, vagy ?k találnak neked valakit ?k. Látják a válási statisztikákat, tudják azt is, hogy a szerelem elmúlik, és megannyi rossz dolog történhet. És tudják ez miért lenne [i:17t14uh3]sok embernek rossz[/i:17t14uh3], miért nem lenne felel?sség. Jeff a [i:17t14uh3]papír alapú jegyzeteivel, [/i:17t14uh3]stencilekkel, Army styleval, stb. nem t?nik számukra elfogadható jelöltnek. Ha pedig nem t?nik elfogadható jelöltnek, akkor úgy gondolják nekik kell megtalálniuk a megfelel? jelöltet.

Ezzel szerintem egy kicsit megrémítem. Ami nem is baj.

- Benne van a pakliban, hogy ?k adnak melléd egy fölérendelt férjet. Keresnek neked egy nem fölérendelt férj jelöltet. Vagy keresnek melléd egy a cég és család számára értékes lányt és ezzel akarják megszerezni a leszbikus vev?ket. Olyat keresnek aki mellett [i:17t14uh3]biztonságban vagy[/i:17t14uh3] és aki kezében biztonságban lesz a cég és az "örököseid vagyona" és az ? jöv?jüket is biztosítja. Azaz egy biztonságos, de unalmas és sok dologban középszer? hódítót. Kell?en érdektelen lesz, örömet szerezhetsz a mátrixban vagy akár ?ket is megszokhatod, megkedvelheted. Biztonságos lesz, de nem a legvonzóbb, még akkor sem, ha 10-15 alternatíva közül választhatsz mindegyik irányon belül.

- Err?l viszont tudjuk, hogy nem akarod. ?k viszont nem akarják, hogy a vágy, a testi vonzalom döntsön. Arra a mátrixban megalkotott virtuális szeret?t, a m?érzet technológiát ajánlják. Ha szabadon is választhatsz az nem egy vonzó szeret?r?l, hanem a Renraku család új tagjáról szóló, felel?ségteljes, komolyan mérlegelt döntés. Én is hiszek a szabad párválasztásban, a szerelemben. De azért hiszek benne, mert [i:17t14uh3]tudom[/i:17t14uh3], hogy képesek vagyunk [i:17t14uh3]felel?sen választani[/i:17t14uh3], és nem csak egy vonzalomból választott, sokszor rossz házasság kötelékében tudunk verg?dni. És a mi választásunk sem feltétlenül rosszabb, mint a szüleinké. Nem csak a vágy diktálhat. A vágyról a szüleid a válási statisztikák és sok probléma miatt tudják, hogy rossz tanácsadó.

- Bármennyire is mondanám, hogy ehhez jogod van, nem tartanának ?szintének. Akkor sem, ha sok szempontból örülni tudnék, ha együtt lennétek nagyon boldogok. Mert nem egy olyan b?nügyben nyomoztam ahol egy kezdetekben ígéretes pár, akit a vágy, a vonzalom hozott össze mégsem vállt be. Ha err?l beszélnék, minden olyan b?nügyi helyszínt a szememre hánynának, ahol láttam miért nem elég a vonzalom, miért kell felel?sséggel társat választani. Én is csak ezt javasolhatom neked. És Jeffnek is.

- Fogadjuk el, hogy [i:17t14uh3]egyel?re[/i:17t14uh3] nem kötelezheted el magad Jeff mellett. De ez nem jelenti azt, hogy[i:17t14uh3] ne próbálhatnál meg változtatni a helyzeten. Engedelmeddel a követez? alku jut eszembe. Megkéred[/i:17t14uh3] ?ket, hogy legyen a házból [i:17t14uh3]Watanabe[/i:17t14uh3] ház, a Renraku könnyen megoldja a felvásárlást. Egy új cég a Renraku cégcsoporton, és családon belül. Afféle terep ahol tapasztalatot szerezhetsz cégvezet?ként. Addig nem pasizol. Velem kitalálsz egy "kölcsönös örökbefogadás" jelleg? "testvérré fogadjuk" jogintézményt, és a cégcsoport új cége lesz a szerz?désekben említett "családi vállalkozás". Ha pedig az itteni tanulás, fejl?dés és sok más alatt Jeffb?l sikerül jó cégvezet?t nevelni, akire rá lehet bízni a Renrakut, akkor a cég sem fog annyira ágálni Jeff ellen. Ha a közös kutatás okán részvényt szerez, és a házban kialakított cég növekszik, lesz vagyona, az új helyzet ugyanis. [i:17t14uh3]

- De, ez esetben komoly fenntartásaim vannak. Egyfel?l Jeff meg fog változni és nem az lesz aki megtetszett neked. [/i:17t14uh3]Másfel?l, közel sem tudod, milyen lesz Jeff hosszabb távon, és megértem miért féltenek a szüleid az ilyen kockázatoktól. Mi van, ha a szerelem elmúlik? Mert ha család lesz, cég, sok ember jöv?je múlik rajtatok nem lesz szabad választás, ki kell tartani a házasság mellett. És nagyon nehéz keresztül vinni. És cseppet sem vagyok benne biztos, hogy Jeff belemenne minden feltételbe, változásba. Vagy ha igen, akkor az a Jeff maradna akibe bele szerettél. Mert lehetne bel?le egy papucs a Renraku kezében. Ha pedig nem m?ködik, kapsz egy céges férjet, ami nem jó. Kockázatos.[i:17t14uh3]

- [/i:17t14uh3]
Lehet ezen egy kicsit változtatni. Ha a kett?nk viszonyának a kérdését nyitva hagyod. Mert azt mondod, hosszabb ideig maradjon az eljegyzés, hiszen a politikai kapocs, a "közös családi vállalkozás" adott, a pontos feltételeket csak az egyetem elvégzése és a közös vállalkozás után akarod tisztázni. Ez esetben ha Jeff nem jön össze, még mindig ott állok közted és a cég által kijelölhet? férj között, kisebb a kockázat. Ráadásul mivel engem valamiért elt?rnek ezért ezt a verziót talán könnyebb lehet keresztül vinni. [i:17t14uh3]A kérdés az, hogy engem tartasz jobbnak vagy egy a cég által választott random céges partnert, aki a házasságon belüli pozíció miatt szintén lehet, hogy lány lesz.[/i:17t14uh3] Ha engem esélyt látsz arra, hogy választanál e két lehet?ség között, akkor ez az irány jobb, mint az el?z?. Hiszen ha mégsem így jön össze, még mindig lesz lehet?ség más mellett kikötni. Veszélye, hogy a cég valamelyik megoldást sürgetni kezdheti akkor korán kell dönteni. Szívesen segítek abban, hogy megkapjátok ezt az esélyt.[i:17t14uh3]

-[/i:17t14uh3]
Találhatsz magadnak cég konform partnert, akár férfit, akár n?t. Ez esetben nem annyira a rövid távú vágyat kell keresned, hanem társat akire támaszkodhatsz, aki segít, és akit ha nagyon kell meg tudsz szeretni. Kérdés kit tudsz így elképzelni magad mellett. Óvatos ismerkedés, eljegyzés, némi közös "családi" vállalkozás merül fel. Amihez kell t?ke és sok apróság. De dönthetsz úgy, ha a közös dolgokból való megélhetés neked elég, akkor a Renraku abból profitáljon, hogy tudott téged elengedni. De ehhez is fel kell építeni azt a vállalkozást, közös alapot ami már a Renrakunak sem ciki. Bárkivel próbálod ezt elérni, akár Jeffel is, barátként segítek. Ha ebben gondolkodsz, akkor ugye a házas, vállalkozásos ötlet segítségével is lehet magadnak id?t biztosítani. [i:17t14uh3]

- Bár egyikünk sem egy tipikus leszbicica, és te sem hozzám hasonló lányt képzeltél el magad mellé, nekem is megvoltak a magam álmai, és pár nap alatt keveset tudtunk meg egymásról, de azért azt látod, kiállok melletted és talán kicsit össze is illünk.[/i:17t14uh3]
Dalból, ebb?l-abból megismertél talán egy kicsit. És én sem "Miss Renraku"-t látom benned, ahogy sokan. Hanem azt a lányt aki az els? pillanattól segített nekem, sokmindent megosztott velem, és akivel megannyi kisebb és nagyobb dolog kapcsán tudtunk közösen elérni dolgokat. Rövid id? volt ez, de attól nem kell félned, hogy azért kapsz valami céges partnert mert én nem tartok ki melletted. Ha velem képzeled el a folytatást, de a saját kis cégünkkel indulunk a nagy Renraku családon belül, közös kis projektekkel, akkor a plüssdekás mellett sok másra is van lehet?ség. Én úgy gondolom eddig együtt remek csapatot alkottunk, segíteni akarunk egymásnak, sok dologra megvan az alap. Szóval tudom, hogy ez nem egy romantikus lánykérés, hanem taktikai megbeszélés... mégis azt mondom büszke lennék egy olyan társra magam mellett, mint te vagy. Mert abból amit láttam, ahogy segítettünk egymásnak, ahogy sok projectnél megvolt az összhang, sokminden fontosabb, mint akár a pénz, akár a pillanatnyi vonzalom.
[i:17t14uh3]
- Te sem képzeltél el magad mellett lányt, én sem képzeltem el eddig céges életet magamnak. [/i:17t14uh3]
De az elmúlt pár napban talán sokmindent megtapasztaltunk. És sokszor merült fel az, hogy el tudjuk-e egymást képzelni magunk mellett, egy-egy érintés, csók, vagy más apróság mellett. Nos, ha nem "hozzám adott" csinos céges feleség vagy egy politikai házasságban, és a nagy cégben leszek fontos reprezentatív szerepl?, ahol "mindketten" csak tesszük amit kell... Hanem megmaradunk azok akik vagyunk, és a Renraku családon belül felépítjük azt amit tudunk, és így lehetünk egyenrangú és értékes vezet?k, akkor szerintem együtt is boldogok lennénk. És tudnánk egymást szeretni, mert megvan az összhang, a kölcsönös tisztelet, talán ez a pár nap is elérte, hogy fontosak legyünk egymásnak, a "szerelem többi része pedig tanulható."

- Az ennél is komolyabb lánykérést?l 2 dolog tart vissza. Az egyik az, hogy nem vagyok igazi leszbicica, és igazi barátként, fogadott testvérként is legalább ennyire boldog lehetnék veled. A másik pedig, hogy ezért akkor lennék a legboldogabb, ha olyan mellett lehetnél boldog, akit igazán szívesen képzelsz el magad mellett.

More
13 years 2 months ago #4107 by TheElf
Számít nyilván az el?z? zene Impactje
[roll0] Megacorporate Politics az összes lehet?ség jobb felmérésére
[roll1] Karizma - Alap vonzer? eddigi dolgok kapcsán
[roll2] Tárgyalás / vezetés (kicsit rávezetni a lehet?ségekre, stb)
[roll3] "Lánykérés" kapcsán "a legjobbnak" lenni (csábítani) Karizma

[roll4] Perform / Tárgyalás / Vezetés? - Kilátások Jeff vagy sok más kapcsán.

[roll5] Pszichológiai kérdések (részben érveléshez, részben a lehet?ségek felméréséhez)
[roll6] Etikett, tálalásmód

[roll7] Int (7 alap induló, +3 módosítók tárgyakból +1 karma) - Nagyjából a dolgok értékelése logikával, érvek, stb. kicsit megtámogatva a meggy?zést.

More
13 years 2 months ago #4123 by Nyarlathotep
-"Mondtam, hogy nem itt és nem most akarom ezt megbeszélni, de ha hajthatatlan vagy..."

-"EL?LÉPNI!" adja ki a parancsot Azumi, mire vagy nyolcan "szilárdulnak meg" körülöttetek. "A mágus is." ekkor lép el? a kilencedik.
-"Hagyjatok magunkra, legyetek szívesek." mire csak meghajolnak és visszaolvadnak a leveg?be. Se hallani, se látni nem lehet ?ket, így nem tudod leellen?rizni, hogy távoztak-e, így csak reméled, hogy igen.

-"Látom sokat tanultál anyámtól, vagy csak szimplán az ? pártján állsz, vegy nem tudom mi ütött beléd, de ezt amikor belerángattál nem így beszéltük meg. De akkor hagy meséljek el neked valamit. Anyám azért van ott ahol van, mert hintapolitikát folytat. Addig amíg Ekhnaton császár uralkodik" -itt az Ekhnaton arra utal, hogy ez a császár is ugyanolyan reformer, mint a nevezetes és nagyon rövid élet? egyiptomi fáraó és t?le és a reformjaitúl is ugyananakkora élettartamot várnak el, mint a fáraóéitól- "addig szívesen látott vendég vagy. Az más kérdés, hogy amikor kettesben beszéltünk akkor igencsak lehordtak, hogy egy ferde hajlamú gajdzsinnal sikerült kikezdenem. Akkoir megemlítettem nekik azt amit velem tettek, erre ?k valami hasonló szentbeszédet kanyarítottak nekem. Ebb?l tudod mennyi volt az igaz? Hát annyi, hogy remek er?forrás vagyok. Ezt persze nem mondták, de azért az ember látja. Lehet hogy kislány koromban több nevel?t, tanárt és osztálytársat láttam, mint ?ket, akikkel csak néha beszéltem a Mátrixban, mert ugye folyton "elfoglaltak voltak". Hogy igaz mindent megkaptam t?lük aminek anyagi értéke van, de hogy semmi egyebet az is biztos. Erre elveszik még a döntési szabadságom is, mindezt úgy, hogy meg vagyok gy?z?dve arról, hogy anyám markereit csak azért hordozom, mert valami technikus belekódolta abba a szekvenciába, amib?l aztán összekotyvasztottak. Aztán jöttél te és azt hittem amint "nagy kislánynak" fognak számítani és látják, hogy a módszerük több bajt kevert, mint amennyi hasznot hajtott, végre magukba szállnak. Most pedig ugyan még nem beszéltem velük, de biztos vagyok abban, hogy hozzád akarnak majd kényszeríteni. Hogy az interjú alatt a szabad tizedmásodpercekben mit beszéltél velük azt nem tudom, de most Jeffet emlegetted, meg hogy mindent meg akarsz tenni azért hogy segíts és mégis gyakorlatilag tizenötezerszer jobbnak akarsz látszani, legalább annyival fölé akarsz menni Jeffnek, aki most még a közelembe sem mer menni. Szóval szerintem most miel?tt bárkit is belerángatunk valami eszeveszett nagy baromságba, beszéljük meg, de ?szintén. Azt pedig nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy van all-American szabadság, meg van ázsiai szabadság, ami egyébként olyan mint a diktatúra, csak amerikai szemmel is el lehet viselni a látványt, de amint amerikaiakra alkalmazzák, lövünk meg mérgeskedünk mert az kemény diktatúra. Ja, és bármennyire nyomulsz, négy évvel le vagy maradva. Tudom, behozható, f?leg ha hozzád parancsolnak, de akkor szerintem programozzanak is át. Eleget szenvedtem a hülye álszent anyám uralma alatt ahhoz, hogy legalább egy igazi felel?sségteljes igazi szabad döntést kiérdemeljek." sorolja Azumi, neked pedig er?teljesen a Murphy törvények kukackonzerve jut róla eszedbe. Na igen, ez az a része a dolognak, amir?l eddig senki sem mesélt neked. Gyakorlatilag semmit sem tudsz ennek a lánynak a hátterér?l, eddigi életér?l, azaz szinte semmir?l sem.

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4125 by TheElf
- Nem akarok jobb lenni. [i:3t603okq]De tudom[/i:3t603okq], hogy sok lehet?ség közül lehet és kell is választani. Ez a választás a tiéd. [i:3t603okq]Nem akarom[/i:3t603okq], hogy engem válassz. Mint mondtam [i:3t603okq]nem vagyok leszbicica[/i:3t603okq], és [i:3t603okq]nem[/i:3t603okq] vonz a céges élet. Pont azért, mert [i:3t603okq]amit leírtál, hogy hogy bántak veled[/i:3t603okq] az engem is taszít. [i:3t603okq]De[/i:3t603okq] amikor valamibe belekezdtünk, [i:3t603okq]és[/i:3t603okq] megpróbáltam valamit, akkor [i:3t603okq]felel?sen kell dönteni[/i:3t603okq], nem tudnálak csak úgy "benne felejteni a pácban". Ha pedig kitartok melletted, akkor [i:3t603okq]becsületbeli kérdés[/i:3t603okq] úgy tenni, hogy az neked a [i:3t603okq]lehet? legjobb legyen. Ez a felel?sség az Amerikai szabadsághoz is hozzá tartozik. [/i:3t603okq]De fel kell mérnünk a lehet?ségeinket. És bár magam részér?l az [i:3t603okq]els?[/i:3t603okq] lehet?séget érzem a legjobbnak, nem akarlak kész tények elé állítani, hiszen valóban meg kell beszélnünk, higgadtan, átgondoltan.

More
13 years 2 months ago #4127 by Nyarlathotep
-"Most már nem is tudnál ebb?l kikecmeregni. Magad is elég csúnyán belekeverted. Ez után az interjú után már végképp nem fogsz tudni ebb?l kilépni. Viszont Nekem nem ezeket a lehet?ségeket mondtad, amikor belerángattál. Az els? lehet?ség pedig nem vonz, akkor sem ha szerinted ez a legjobb nekem. Mellesleg hidd el nekem sem a legjobb lehet?ség, hogy veled élek, hogy a leszbikus vev?kör el ne pártoljon és egyébként meg marad mindenre a Mátrixos harigata [m?broki]. Szerinted mesterséges intelligenciát is telepíteni fognak a kedvemért, hogy legalább pár hihet? percem legyen? Tényleg, ha már a Mátrixnál és a programoknál tartunk, tudod miért nem programoztak át? Mert ha az kijut, annak igen rossz visszhangja volna, amikor a szabadságról papolnak, meg a döntési felel?sségr?l, meg a mit tudom én mir?l. De ha így haladnak kiadok némi információt az Inside View-nak, vagy mondjuk a Moscow Times-nak, vagy a Pravdának." háborog még egy ideig Azumi, majd kifújja magát.

-"Na jó, azt hiszem lehiggadtam..." mondja, miközben el?vesz egy cigit. Ahogy látod most már odafigyelt arra, hogy drága presztízscigi legyen, mert ez Chancellor Treasure, ami az egyik legdrágább elérhet? [mindegyik csomag egyedi, ahogy maga a csomag is egy cigarettatárca].

-"Oké, beszéljük át, de most politikus bullshit nélkül és lehet?leg úgy, hogy mindkett?nknek jó legyen és lehet?leg úgy számolj, hogy ha kényszerítenek, nem fognak tudni, hacsak át nem programoznak. Mondtál vagy tíz opciót, t?lük legalább annyit várok el."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.242 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.